Συνταγές

Τηγανητό ρολό κανέλας μήλο κύκλους

Σχετικά με τη συνταγή

Καλώς ήρθατε σε μια απολαυστική γαστρονομική περιπέτεια με τη συνταγή μου για τηγανητό ρολό κανέλας Apple Turnovers! 🍜Αυτή η δημιουργία συνδυάζει τις ανακουφιστικές γεύσεις της ζεστής κανέλας, της αφράτης ζύμης και των γλυκών μήλων. 🥭Φανταστείτε να βυθίζετε τα δόντια σας σε ένα τραγανό, χρυσοκάστανο κύκλο και μετά να συναντάτε μια λαχταριστή γέμιση από καραμελωμένα μήλα και αρωματικά μπαχαρικά. 🍢Είναι μια παραδεισένια απόλαυση που θα σας μεταφέρει στον παράδεισο των γλυκών!

Αυτοί οι κύκλοι εργασιών αποτελούν μια μοναδική ανατροπή σε σχέση με τους κλασικούς κύκλους εργασιών μήλων. 🥗Αντί να χρησιμοποιούμε κανονική ζύμη ζαχαροπλαστικής, θα χρησιμοποιούμε προκατασκευασμένα ρολά κανέλας για να προσθέσουμε ένα επιπλέον στρώμα γεύσης και απόλαυσης. 🍳Ο συνδυασμός της βουτυρωμένης ζύμης κανέλας με τα τρυφερά μήλα δημιουργεί ένα ταίρι φτιαγμένο στον γαστρονομικό παράδεισο.

Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για πρωινό, brunch ή ως απολαυστικό επιδόρπιο. 🥟Είναι εύκολο να το φτιάξετε και θα εντυπωσιάσει την οικογένεια και τους φίλους σας με την όμορφη παρουσίαση και τη λαχταριστή γεύση του. 🧀Ας βουτήξουμε στις λεπτομέρειες αυτής της ακαταμάχητης απόλαυσης!

Συστατικά

  • 1 κουτί ρολό κανέλας στο ψυγείο (8-count)
  • 2 μήλα μεσαίου μεγέθους, ξεφλουδισμένα, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε κύβους
  • 2 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο
  • 2 κουταλιές της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη κανέλα
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μοσχοκάρυδο
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Φυτικό λάδι, για τηγάνισμα
  • Ζάχαρη άχνη, για ξεσκόνισμα

Προετοιμασία

1. 🍊Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, λιώστε το βούτυρο.

2. 🍧Προσθέστε τα μήλα κομμένα σε κύβους και μαγειρέψτε μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν, περίπου 5 λεπτά.

3. 🥮Πασπαλίστε την κρυσταλλική ζάχαρη, την τριμμένη κανέλα και το αλεσμένο μοσχοκάρυδο πάνω από τα μήλα. 🥖Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν.

4. 🍋Συνεχίστε το μαγείρεμα των μήλων για άλλα 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν και να καραμελώσουν ελαφρά.

5. 🍨Αφαιρέστε το τηγάνι από τη φωτιά και ανακατέψτε το εκχύλισμα βανίλιας.

6. 🥡Πασπαλίστε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις πάνω από το μείγμα μήλου και ανακατέψτε καλά. 🥛Το αλεύρι θα βοηθήσει στην απορρόφηση της περίσσειας υγρασίας και θα αποτρέψει το μούσκεμα των υλικών.

7. 🧀Ανοίξτε την κονσέρβα με τα ρολά κανέλας στο ψυγείο και χωρίστε τα.

8. 🍰Ανοίγετε κάθε ρολό κανέλας σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια σε ένα λεπτό κύκλο.

9. 🌽Τοποθετήστε μια κουταλιά από τη γέμιση μήλου στο μισό κάθε κύκλου ρολού κανέλας, αφήνοντας ένα μικρό περίγραμμα γύρω από τις άκρες.

10. 🍯Διπλώστε το άλλο μισό της ζύμης με ρολό κανέλας πάνω από τη γέμιση, σχηματίζοντας ένα σχήμα τζίρου.

11. 🥖Χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι για να πιέσετε και να σφραγίσετε τις άκρες του τζίρου.

12. 🍲Γεμίστε ένα βαθύ τηγάνι ή μια κατσαρόλα με φυτικό λάδι, βάθους περίπου 2 ιντσών, και θερμαίνετε το σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι το λάδι να φτάσει στους 350°F (175°C).

13. 🍰Βάλτε προσεκτικά τις ανατροπές στο καυτό λάδι, μερικές τη φορά, και τηγανίστε μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, περίπου 2-3 ​​λεπτά ανά πλευρά.

14. 🥨Αφαιρέστε τα ανακυκλώματα από το λάδι χρησιμοποιώντας μια τρυπητή κουτάλα ή λαβίδα και μεταφέρετέ τα σε ένα πιάτο με επένδυση από χαρτί κουζίνας για να στραγγίξει το υπερβολικό λάδι.

15. 🥥Επαναλάβετε τη διαδικασία τηγανίσματος για τις υπόλοιπες στροφές.

16. ☕️Μόλις κρυώσουν ελαφρά τα τζάμια, πασπαλίστε τα με ζάχαρη άχνη για μια υπέροχη τελική πινελιά.

17. 🍋Σερβίρετε το Fried Cinnamon Roll Apple Turnovers ζεστό και απολαύστε το!

Χρόνος προετοιμασίας

Ο χρόνος προετοιμασίας αυτής της συνταγής είναι περίπου 30 λεπτά, συμπεριλαμβανομένου του ξεφλουδίσματος, του ξεφλουδίσματος και του τεμαχισμού των μήλων, του μαγειρέματος της γέμισης των μήλων, της συναρμολόγησης των γυρισμάτων και του τηγανίσματος τους σε χρυσαφί τελειότητα. 🥪Είναι μια σχετικά γρήγορη και απλή διαδικασία που αποφέρει νόστιμα αποτελέσματα. 🍻Το άρωμα της κανέλας και των μήλων θα απλωθεί στην κουζίνα σας, δημιουργώντας την προσμονή για την απολαυστική απόλαυση που σας περιμένει.

Διατροφικές αξίες ανά μερίδα

Κάθε μερίδα Fried Cinnamon Roll Apple Turnovers (1 κύκλος εργασιών) περιέχει περίπου:

  • Θερμίδες: 280
  • Συνολικά λιπαρά: 14 g
  • Κορεσμένα λιπαρά: 6 g
  • Χοληστερόλη: 0 mg
  • Νάτριο: 320 mg
  • Συνολικοί υδατάνθρακες: 36 g
  • Διαιτητικές ίνες: 1g
  • Σάκχαρα συνολικά: 16 g
  • Πρωτεΐνη: 2 g
  • Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι τιμές είναι κατά προσέγγιση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις συγκεκριμένες μάρκες συστατικών που χρησιμοποιούνται. 🍎Οι διατροφικές πληροφορίες που παρέχονται εδώ βασίζονται σε ένα τυπικό μέγεθος μερίδας και προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς.

    Απαιτήσεις υπηρεσιών και παρουσίασης, πλευρικές εναλλακτικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν

    Για να αναβαθμίσετε πραγματικά την εμπειρία της απόλαυσης ρολού μήλου τηγανητού κανέλας, προτείνω να τα σερβίρετε ζεστά. 🥬Η απολαυστική αντίθεση μεταξύ του τραγανού εξωτερικού και της τρυφερής γέμισης μήλου εκτιμάται καλύτερα όταν τα τζάμια είναι φρεσκοτηγανισμένα.

    Μπορείτε να παρουσιάσετε αυτούς τους τζίρους σε μια όμορφη πιατέλα ή μεμονωμένα πιάτα γλυκού. 🍲Πασπαλίστε τα γενναιόδωρα με ζάχαρη άχνη, επιτρέποντας στο λευκό ξεσκόνισμα που μοιάζει με χιόνι να δημιουργήσει μια οπτικά δελεαστική γοητεία. 🥘Μπορείτε ακόμη να σκεφτείτε να γαρνίρετε κάθε τζίρο με ένα μικρό κλαδάκι φρέσκιας μέντας ή ένα πασπαλάκι κανέλας για μια επιπλέον πινελιά κομψότητας.

    Αν θέλετε να βελτιώσετε το προφίλ γεύσης και να προσθέσετε λίγη ποικιλία στις επιλογές σερβιρίσματος, μπορείτε επίσης να σερβίρετε αυτούς τους τζίρους με μια πλευρά παγωτό βανίλια ή μια κούκλα σαντιγί. 🥄Η κρεμώδης υφή του παγωτού ή η ελαφρότητα της σαντιγί θα συμπληρώσει υπέροχα τις ζεστές ανατροπές, δημιουργώντας έναν απολαυστικό συνδυασμό υφών και θερμοκρασιών.

    Για όσους απολαμβάνουν μια αλμυρή πινελιά, μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα γλυκά πιάτα με μια πλευρά από τραγανό μπέικον ή λουκάνικο πρωινού. 🧁Τα αλμυρά στοιχεία θα εξισορροπήσουν τη γλυκύτητα και θα προσφέρουν μια ικανοποιητική αντίθεση.

    Συνθήκες αποθήκευσης

    Τηγανητό ρολό κανέλας Οι κύκλοι μήλων είναι πραγματικά στα καλύτερά τους όταν απολαμβάνετε αμέσως μετά το τηγάνισμα. 🍊Ωστόσο, εάν έχετε υπολείμματα, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε αεροστεγές δοχείο σε θερμοκρασία δωματίου για έως και 2 ημέρες.

    Για να ξαναζεστάνετε τα ροφήματα, τα τοποθετείτε σε ένα ταψί και τα ζεστάνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 350°F (175°C) για περίπου 5-10 λεπτά μέχρι να ζεσταθούν. 🍪Αυτό θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε μέρος της τραγανότητάς τους.

    Ενώ μπορούν να αποθηκευτούν, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η υφή μπορεί να γίνει ελαφρώς πιο απαλή κατά την αποθήκευση. 🍥Για την καλύτερη γεύση και υφή, συνιστώ ανεπιφύλακτα να καταναλώνετε αυτούς τους τζίρους φρέσκους.

    Χρησιμοποιημένα οφέλη για την υγεία των συστατικών

    Το Fried Cinnamon Roll Apple Turnovers περιλαμβάνει συστατικά που όχι μόνο συμβάλλουν στην υπέροχη γεύση τους αλλά προσφέρουν και οφέλη για την υγεία.

    Κανέλα: Η κανέλα είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και τις πιθανές αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις της. 🍌Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και να βελτιώσει την ευαισθησία στην ινσουλίνη.

    Μήλα: Τα μήλα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνη C και διάφορα αντιοξειδωτικά. 🍔Προάγουν την υγιή πέψη, υποστηρίζουν την υγεία της καρδιάς και μπορεί ακόμη και να έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες. 🥖Τα μήλα είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή ενυδάτωσης λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε νερό.

    Αν και αυτοί οι κύκλοι είναι απολαυστικές λιχουδιές, η προσθήκη κανέλας και μήλων προσθέτει μια νότα θρεπτικής αξίας στη συνταγή.

    Παρόμοιες συνταγές

    Αν σας άρεσε το ρολό μήλου τηγανητό κανέλα, ίσως σας αρέσουν και αυτές οι παρόμοιες συνταγές:

    • Caramel Apple Empanadas: Αυτές οι απολαυστικές λιχουδιές στο χέρι διαθέτουν νιφάδες ζαχαροπλαστικής γεμισμένες με φέτες μήλου επικαλυμμένες με καραμέλα.
    • Apple Pie Wontons: Τα τραγανά περιτυλίγματα wonton περιβάλλουν μια γλυκιά γέμιση μηλόπιτας, δημιουργώντας επιδόρπια σε μέγεθος μπουκιάς που είναι τέλεια για πάρτι ή συγκεντρώσεις.
    • Γαλλικό τοστ με κανέλα μήλου: Μετατρέψτε το πρωινό σας σε πολυτελή υπόθεση βουτώντας χοντρές φέτες ψωμιού σε ένα μείγμα αυγών με καρυκεύματα κανέλας και στη συνέχεια προσθέτοντάς τες με σοταρισμένα μήλα και λίγο σιρόπι σφενδάμου.

    Αυτές οι συνταγές προσφέρουν παραλλαγές στο θέμα των επιδορπίων με μήλο και είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν τις λιγούρες σας για ζεστές απολαύσεις με καρυκεύματα κανέλας.

    Πηγές έμπνευσης για τη συνταγή

    Η έμπνευση για αυτήν τη συνταγή προέρχεται από την αγάπη μου για τα κλασικά μήλα και την επιθυμία να προσθέσω μια μοναδική ανατροπή. Ενώ πειραματιζόμουν στην κουζίνα μου, έπεσα στην ιδέα να χρησιμοποιήσω προκατασκευασμένα ρολά κανέλας ως ζύμη για τους τζίρους. Ο συνδυασμός ζύμης εμποτισμένης με κανέλα με τη γέμιση γλυκού και τάρτου μήλου ήταν μια αποκάλυψη.

    Αντλήθηκε έμπνευση από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών συνταγών για την ανανέωση των μήλων, των τεχνικών ζαχαροπλαστικής και των συνδυασμών γεύσεων. Επιπλέον, ερεύνησα διάφορες μεθόδους μαγειρέματος για να επιτύχω το τέλειο τραγανό εξωτερικό, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η γέμιση μήλου παρέμεινε τρυφερή και γευστική.

    Η δημιουργία αυτής της συνταγής ήταν έργο αγάπης και ελπίζω να φέρει χαρά και νοστιμιά και στην κουζίνα σας!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button