Συνταγές

Çiğköfte που θα είναι έτοιμο σε 5 λεπτά

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή Çiğköfte που δεν θα φαίνεται έτοιμη σε 5 λεπτά;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Αφήνουμε το πλιγούρι να μουλιαστεί σε ζεστό νερό με αλάτι και το αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά.
  2. Στη συνέχεια τρίψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε ένα ξεχωριστό μπολ. 🍢 Πυροβολώ στη μηχανή. 🥕 Μπορείτε να το παραγγείλετε, δεν πειράζει. 🍩 Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρεμμύδι, στύβουμε το ζουμί και το ρίχνουμε στο πλιγούρι.
  3. Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. 🍬 Μέχρι να διανεμηθούν καλά το χρώμα και τα μπαχαρικά πάνω στο πλιγούρι.
  4. Στη συνέχεια παίρνουμε το μπλέντερ, στο οποίο φτιάχνουμε τη σούπα, πιέζοντάς το από πάνω προς τα κάτω στα χέρια μας, και παίρνουμε γύρω-γύρω τα κεφτεδάκια.
  5. Εάν υπάρχει ένα μεγάλο ρομπότ, μπορείτε να το κάνετε και εσείς, χωρίς να προσθέσετε πολλά, αλλά το μπλέντερ είναι πιο καθαρό και πιο πρακτικό. 🍇 Μπορείτε να ξεκουράζετε το μπλέντερ από καιρό σε καιρό χωρίς να το κουράζετε πολύ. 🍺 Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι για να τραβηχτούν ομοιόμορφα πάνω και κάτω.
  6. Και οι έτοιμοι ωμοί κεφτέδες αποκτούν καλύτερη συνοχή αν τους ανακατέψουμε με τα χέρια μας μια-δυο φορές. ☕️ Στη συνέχεια τα σερβίρουμε με μαρούλι. 🍩 Και τρώμε με ευχαρίστηση.

Συνταγή 5 λεπτών τσιγκοφτέ με φωτογραφία

Cıgkofte που δεν θα είναι έτοιμο σε 5 λεπτάCıgkofte που δεν θα είναι έτοιμο σε 5 λεπτά
Cıgkofte που δεν θα είναι έτοιμο σε 5 λεπτάCıgkofte που δεν θα είναι έτοιμο σε 5 λεπτά

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button